طبع رب انار چیست؟
- طبع رب انار شیرین: انار شیرین دارای طبع سرد و مایل به اعتدال است و نسبت به انار ترش و ملس فواید درمانی کمتری دارد. با این وجود رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون بسیار مفید است.
- طبع رب انار ملس: طبع رب انار ملس یا در اصطلاح میخوش سرد و تر و نزدیک به اعتدال است و به دلیل مزه خاصی که دارد، طرفداران زیادی دارد. به طور کلی انار ملس (ترش و شیرین) خواص بیشتری نسبت به انار شیرین داشته و در کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون مفیدتر از انار شیرین است.
- طبع رب انار ترش: انار ترش که از آن برای تهیه رب انار استفاده شود، دارای سردی و تری بیشتر است و باعث ایجاد یبوست خفیف میشود. مصرف رب انار ترش در کاهش حالت تهوع در دوران بارداری بسیار مفید است و اشتهای ن باردار به خوردن مواد غیر طبیعی را کاهش میدهد. همچنین مصرف انار ترش و فراوردههای جانبی تهیه شده از آن مانند رب انار، کنسانتره و آب انار باعث کاهش صفرا، کاهش حرارت معده و کبد میشود.
لازم به ذکر است، مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذائقه و تحمل معده هر فرد میتواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمیگردد.
خواص درمانی رب انار
- تصفیه و اصلاح خون از مهمترین خواص رب انار است.
- مصرف رب انار باعث کاهش کلسترول بد خون میشود.
- مالیدن رب انار بر روی دهان به درمان آفت، جوش و برفک دهان کمک میکند.
- رب انار ترکیب عالی برای لاغری و کاهش وزن است. این ترکیب به افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن کمک میکند و به عمق بافتها نفوذ کرده و از تجمع چربیها جلوگیری میکند.
- رب انار برای سلامت پوست و پیشگیری از پیری زودرس بسیار مفید است. نیاسین موجود در رب انار باعث میشود پوست حالت ارتجاعی خود را حفظ کند.
- رب انار باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود و دارای خاصیت ضد سرطان است. نتایج تحقیقات نشان داده است، استفاده منظم از رب و آب انار باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان بهویژه سرطان سینه در ن و سرطان پروستات در مردان میشود.
- مصرف منظم رب و آب انار برای کاهش فشار خون بالا مفید است.
- در طب سنتی از خواص رب انار برای درمان زخم داخلى بينى و سودا استفاده میشود، به این منظور، رب انار را با كمى عسل مخلوط نموده و ضماد كنيد.
درباره این سایت